Bir Boşanma Hikâyesi: Kıssa-i ‘Acîbe-i Cemâl ü Hurşîd - Gür, Nagihan (Zemin, 2024)
Kitabiyat: Bursalı Mü’min-zâde Ahmed Hasîb. Kıssa-i ‘Acîbe-i Cemâl ü Hurşîd: Mısır Milli Kütüphanesi, Türkçe Yazmalar, mEdebi Türkî 149: İnceleme-Metin Transkripsiyonu-Tıpkıbasım. Hazırlayanlar Fatma Sabiha Kutlar Oğuz, İncinur Atik Gürbüz ve Mehmet Gürbüz. Cambridge, MA: Harvard Üniversitesi Yakın Doğu Dilleri ve Medeniyetleri Bölümü, 2023. 212 s., ISBN: 70-131003.