Özlem Nemutlu. Ahmet Mithat Efendi’nin Kütüphanesi: Hikâye ve Romanlarında Okuma Eylemi - Enginün, İnci (Zemin, 2022)
Özlem Nemutlu. Ahmet Mithat Efendi’nin Kütüphanesi: Hikâye ve Romanlarında Okuma Eylemi. İstanbul: Dergâh, 2018. 286 s., ISBN: 9789759959388.