Uğur Öztürk. Osmanlı Dünyasında Himaye İlişkileri ve Yazılı Kültür: Sultan III. Murâd Devri (1574-1595). - Arvas, Emre (Zemin, 2024)
Kitabiyat: Uğur Öztürk. Osmanlı Dünyasında Himaye İlişkileri ve Yazılı Kültür: Sultan III. Murâd Devri (1574-1595). İstanbul: Dergâh, 2024. 556 s., ISBN: 9786256839755.