Şair Nigâr Hanım ve Bir Hasan Fehmi Mutel Bestesi: “Sabaha Karşıdır Hep Yârini Tezkârın Ey Bülbül” - Vanwesenbeeck, İclal (Zemin, 2021)
Araştırma Notu: Şair Nigâr Hanım ve Bir Hasan Fehmi Mutel Bestesi: “Sabaha Karşıdır Hep Yârini Tezkârın Ey Bülbül”