Olcay Kocatürk. Şairin İlimle İmtihanı: Nev’î’nin Şiiri Üzerine Metinlerarası Bir İnceleme - Özyürek, Dursun (Zemin, 2022)
Olcay Kocatürk. Şairin İlimle İmtihanı: Nev’î’nin Şiiri Üzerine Metinlerarası Bir İnceleme. İstanbul: DBY Yayınları, 2020. 238 s., ISBN: 978-625-7760-04-1.