Dror Ze’evi. Müslüman Osmanlı Toplumunda Arzu ve Aşk: 1500-1900 - Işık, Özge (Zemin, 2022)
Dror Ze’evi. Müslüman Osmanlı Toplumunda Arzu ve Aşk: 1500-1900. Çeviren Fethi Aytuna. İstanbul: Kitap Yayınevi, 2008. 240 s., ISBN: 978-605-105-007-2.