Erkan Irmak, Kayıp Destan’ın İzinde: Nâzım Hikmet, İdeoloji ve Yeniden Yazmak - Özdemir, Alkan (Zemin, 2023)
Kitabiyat: Erkan Irmak. Kayıp Destan’ın İzinde: Nâzım Hikmet, İdeoloji ve Yeniden Yazmak. İstanbul: Yapı Kredi Yayınları, 2022. 235 s., ISBN: 978-975-08-5404-0.