Osmanlı Kitap Koleksiyonerleri ve Koleksiyonları: İtibar ve İhtiras - Sezer-Aydınlı, Elif (Zemin, 2023)
Kitabiyat: Osmanlı Kitap Koleksiyonerleri ve Koleksiyonları: İtibar ve İhtiras. Hazırlayanlar Tülay Artan ve Hatice Aynur. İstanbul: Dergâh Yayınları, 2022. 708 s., ISBN: 978-625-8437-64-5.